SILA KLIK TERUS KE HALAMAN UTAMA DI BAWAH UNTUK INFO TERKINI

"SELAMAT DATANG KE LAMAN URUT TRADISI "

Saturday, November 14, 2009

KL Massage Services / Pusat Urut Tradisional / Urut tradisional lelaki / tukang urut lelakiURUT TRADISIONAL KUALA LUMPUR, URUT TRADISIONAL MELAYU, AL-BAKRI ...

- [ Translate this page ]
Urut Tradisional, urutsihat,urut kesihatan,Urut Tradisional,untuk kesihatan lelaki,Jariemasurut, Jariemas Massage,urut tradisional, urut tradisional untuk ...
HTTP://URUTSEHAT.BLOGSPOT.COM

Urut tradisional Blog - Information, Comments, Reviews // BlogCatalog

- [ Translate this page ]
Urut tradisional lelaki Urut Tradisional / Traditional massage for male, urut tradisionallelaki, jariemas urut,, sal…
www.blogcatalog.com/blogs/urut-tradisional.html

Lokasi, peta , panduan, masa, harga dan segala maklumat ada dibawah, sakit baru atau lama, sakit sedikit atau sangat sakit, rasa tak selesa dan sebagainya.

Pernah Sakit urat, sakit bahagian belakang sehingga menyukar kan untuk memusing kepala kekanan atau kiri. Merebak kebahagian leher dan dada kanan atau kiri. InsyaAllah boleh dirawat segera.

Upah Urut

Rm 70 sejam
Rm 100 Satu setengah jam
Rm 140 2 jam

Upah Urut lemah syahwat
Rm 70 lemah syahwat
RM 140 badan dan lemah syahwat

Hubungi Abg Arie ~ 0122948937  No Sms. Soalan yang mengarut tak akan dilayan. ( sila salin peta dan panduan kesini )


dari 10 pagi 7  malam ( last call) untuk temujanji. 
Panggilan keluar atau out call tak buat.  Hanya temujanji sahaja untuk kemudahan dan keselesaan anda. Dan memudahkan mengatur masa.

Temujanji sekitar sejam atau lebih sahaja sebelum datang. Temujanji terlalu awal seperti sehari atau dua hari sebelumnya tidak digalakkan. Ini kerana selalu berlaku perubahan disaat2 akhir kerana hal2 yang tak dapat dielakkan seperti kecemasan dan sebagainya.

Penting!!!
Sila salin dan rujuk peta serta panduan dibawah supaya tidak sesat. Jika tak jumpa sila talipon untuk bertanya arah. Terima kasih.


Masuk taman melawati, jalan terus sampai jumpa bulatan hilside. ( Roundbout ). Ambil jam 12, jalan depan sikit nanti jumpa masjid sebelah kiri. Jalan lagi jumpa bus stop sebelah kiri. Ambil simpang kanan yaitu jalan melawati yang berdepan bus stop. Jalan depan sikit, ambil lorong kiri yang kedua, tak ada nama jalan. Ambil kiri lagi naik atas bukit. Nanti jumpa simpang tiga, ambil kanan. Jalan depan sikit nanti jumpa rumah no 7 pagar hijau atas bukit. Jarak antara simpang masuk taman melawati tadi kesini lebih kurang 2 kilometer saja. Atau 1/2 jam berjalan kaki.

Tidak perlu bawa kain atau tuala kerana semua sudah tersedia. Kain cadar dan sarung bantal sentiasa ditukar setiap kali sesi urutan selesai. Semuanya bersih.

Bagaimanapun untuk lebih yakin  digalakkan bawa sendiri kain atau tuala sendiri untuk dipakai dan lapik.

Ini bukan rumah urut, bukan pusat urut, bukan kedai, bukan pusat rawatan islam dan sebagainya, hanya rumah biasa.

Urutan akan dilakukan sendiri oleh saya.

Perhatian
segala maklumat didalam ini sentiasa betul dan sama. Jika ada perubahan saya akan beritahu disini. Tidak ada lain-lain perkhidmatan selain yang tertera di halaman ini. Harap faham betul-betul.Maaf, terima kasih.


Bulatan hillside.
Gambar-gambar hanya untuk memudahkan anda mengecam sepanjang jalan kesini.